top of page

Hieronder treft u een overzicht met alle prijzen

Het werkplaatstarief is per uur €65,-. Indien er sprake is van reparatie op locatie bereken ik ook de voorrijkosten. Reparaties uitsluitend contant/pin. Prijzen zijn exclusief materiaal en milieuheffing en inclusief BTW. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen via 06-51320289 of via info@caravanservice-deheuvelrug.nl.

Onderstelbeurt

€209.00

  • De Bovag onderstelbeurt is een onderhoudsbeurt waarbij alleen de buitenzijde van de caravan gecontroleerd wordt op 4 belangrijke punten. De Bovag adviseert om het ene jaar een Bovag onderhoudsbeurt uit te laten voren en het andere jaar een Bovag onderstelbeurt, zodat u altijd veilig op pad kunt met de caravan.

Zwevende vloer

vanaf €395,-

  • Een verende caravanvloer wordt gerepareerd door de caravanvloer te injecteren met epoxyschuim. De prijs voor het herstel van de vloer wordt berekend per m2. De eerste m2 kost € 395,-, voor iedere extra m2 is de prijs € 195,-.

BOVAG onderhoudsbeurt

€249,- 

  • Een Bovag onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (APK) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Al deze onderdelen worden gecontroleerd, waar nodig gedemonteerd en gesmeerd.

Overige tarieven

€25,-

Caravan wegen

Gas afpersen

BOVAG onderhoudsbeurt extra

€319,-

  • Dit is de BOVAG onderhoudsbeurt met extra smering van de mover, het testen van de accu en de controle van het watersysteem.

Vochtcontrole

€50,-

  • Bij deze inspectie wordt de caravan met een speciale vochtmeter op de meest belangrijke plekken op infiltrerend vocht gecontroleerd.

bottom of page